Monday, April 5, 2010

Deilig påske

Denne påsken har vi som vanlig tilbragt på Fosen. Først to dager i huset til svigerforeldrene i fantastiske Råkvåg, og så 4 dager hos svoger og svigerinne i Skaugdalen. Makan til svigerfamilie skal man lete leeeeeenge etter. Snakker om å føle seg velkommen!

Svoger og svigerinne bor med sine tre barn på gård i Skaugdalen. Innenfor husveggene yrer det av vakre stilleben og klassisk-romantisk følelse, og utenfor lokker snekledte (såvidt) bakker, yrende vårstemning og solvegger i alle retninger. Kan det bli særlig bedre? Hos dem er det alltid hjerterom, og vi samles i hauger og spann. Jakten på påskeharen var like spennede i år som i fjor, og alle sammen har vel fortært nok mat og godteri til neste påske omtrent.

En påskeferie fullt av latter og glede, god mat, glade unger og uthvilte foreldre. Minstejenta har fått trent seg på å sove ute i vogna i frisk luft, og nettene har gått over all forventning. Sola har smilt fra stort sett skyfri himmel, og fregnene har hatt fritt spillerom. Kroppen har samlet massevis av D-vitaminer, og går våren i møte full av optimisme:-)

Vi avsluttet påskeferien her hjemme. Sola skinte fortsatt i morrest, og etter prinsessens førstedupp (ute i vogna) heiv vi oss i bilen og kjørte til fjæresteinene på Lade for å kjenne enda mer på vårstemningen. Der møtte vi både venner og familie, fyrte opp engangsgriller og storkoste oss. Det var en bra folkemengde der, men vi fant oss en fin plass på svaberget og nøt synet av unger i joggesko og vindjakke.






Nå venter hverdagen igjen, og jeg må skynde meg å nyte siste del av fødselspermisjonen. Håper på fine vårdager og masse kos med lillemor:-)

No comments: