Saturday, January 2, 2010

Godt nyttår!!

Da er vi ferdig med nedtellingene, og starter opp med blanke ark og fargestifter! Synes nesten det er litt trist å ta farvel med 2009 jeg, det året ble jo veldig spesielt for oss her i familien. Lille-julaften 2008 fortalte vi gutta at det var en liten bror eller søster på vei, og helt fram til 6.august -09 talte vi måneder, uker og dager, og ventet i spenning på å se hvem det var som skulle berike oss med sitt nærvær.. Og nå ligger lille store Helle her og leker seg på gulvet, med sine store blå øyne- ler og smiler til storebrødrene sine og snart runder hun 5 måneder... Storebrødrene er villt forelsket i lillesøster, og hver eneste dag får hun massevis av kos og kjærlighet fra dem :) Tenker mye på hvor fantastisk heldig jeg er når jeg ser de tre miraklene våre...

Det nye året startet med litt dramatikk for oss. 10-åringen skulle prøve seg på litt spennende "småsaker" som ikke skal være farlige. Tankser og små "fresere" som er beregnet på storunger, selvfølgelig under nøye overvåkning (trodde vi). Men jaggu rakk han ikke å stappe en sånn "uskyldig" liten freser inn i et rør, og den fikk rakettfart og la seg godt til rette under øret hans. Det resulterte i en kjapp tur på legevakta, og 2.grads forbrenning på huden det gitt.. så nå henger kølappen fra mottaket der på kjøleskapet. Dato: 01.01.10, Nr 001. Ble på en måte familiens nyttårsbarn, med første kølapp på legevakta i 2010. Det går heldigvis kjempebra, og legen mente han berger uten å få arr, men jeg håper det satte seg et lite arr på hukommelsen til gutungen, slik at han har lært leksa si for denne gang. Vi voksne skjelver enda litt av tanken på hvor bra det egentlig gikk, og takker for at det ikke var klærne som tok fyr...Disse ungene, disse ungene.. Håper at iallefall han har brukt opp årets tabbekvote..



Da ønsker jeg dere alle et fantastisk nytt år og håper det bringer oss alle mange gleder og gode minner:-) Og jeg konkluderer med at året 2009 ikke bare GIKK, det SPRANG!

No comments: